ELEKTRODER TILL HJÄRTSTARTARE

På MaxMedic finns ett brett utbud av elektroder till hjärtstartare från ledande varumärken som bland annat Cardiac Science, PowerHeart, Mindray Beneheart och Lifepak. I vårt sortiment finns elektroder anpassade för olika viktkategorier, vilket innebär att vi erbjuder alternativ för både barn och vuxna. Utforska vårt utbud av elektroder till hjärtstartare nedan. Om du känner dig osäker på vilka elektroder du ska välja, är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl.

Hur fungerar elektroder till hjärtstartare?

Elektroder spelar en avgörande roll i funktionen hos hjärtstartare och är nyckeln till att leverera exakt defibrillering vid hjärtstopp. De är utformade för att säkerställa optimal kontakt och överföring av de elektriska impulserna till individens hjärta, då de är gjorda av material som leder elektricitet väl, vilket gör att den nödvändiga stöten effektivt når hjärtat. Elektroderna placeras på patientens bröst (eller rygg, beroende på typ av hjärtstartare), därefter analyserar hjärtstartaren hjärtrytmen och avgör om en elektrisk stöt krävs. Om hjärtstartaren identifierar att en stöt behövs, levererar den en kontrollerad elektrisk laddning genom elektroderna till patientens bröst. Stöten är avsedd att återställa hjärtats normala rytm. Efter defibrilleringen kan hjärtat börja slå igen i en regelbunden takt, vilket ökar chansen för överlevnad.

Varför behöver jag köpa nya elektroder till hjärtstartare?

Elektroder till hjärtstartare har en begränsad hållbarhet och kommer med ett bäst före datum. Det beror på att elektroderna innehåller gel eller annat ledande material som över tid kan förlora sin effektivitet. Det är därför avgörande att hålla sig informerad om elektrodernas utgångsdatum och byta ut dem i god tid. Elektroder till hjärtstartare kan ha varierad hållbarhet, beroende på bland annat modell och märke, men de håller vanligtvis mellan 2 och 5 år. För att säkerställa en längre hållbarhet kan du se till att förvara elektroder till hjärtstartare på bästa sätt. Håll elektroderna i deras originalförpackning och se till att förseglingen är helt intakt, då förpackningen skyddar elektroderna mot bl.a damm och luftfuktighet. 

Om du känner dig osäker eller har frågor kring vilka elektroder till hjärtstartare som passar bäst för dina behov, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på MaxMedic. Vi finns tillgängliga via telefon eller mejl och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga hjälp för att uppfylla dina önskemål och behov.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen