FÖRSTA HJÄLPEN TAVLA

Här på MaxMedic finner du ett mångsidigt utbud av förbandstavlor försedda med avgörande produkter för att tillgodose akuta skador och behov på till exempel arbetsplatser, idrottsanläggningar eller andra miljöer där människor samlas. Våra första hjälpen-tavlor agerar som akutstationer och är försedda med en mängd viktiga produkter för att hantera akuta skadesituationer, detta inkluderar bland annat produkter som steril ögondusch, tryckförband, brännskadeförband, blodstoppare och sårtvättare. Vi erbjuder två olika förbandstavlor, antingen med beigefärgade plåster eller med blå plåster som är anpassade för livsmedelsindustrin (HORECA).

Varför behövs en första hjälpen-tavla?

En första hjälpen-tavla är en nödvändig förebyggande åtgärd på arbetsplatser eller andra miljöer där människor ofta samlas. Att ha en första hjälpen-tavla lättillgängligt gör det möjligt för omedelbart agerande vid skador och kan vara avgörande för att minska allvarlighetsgraden av skadorna eller till och med rädda liv. Låt oss säga att din kollega fått en skadlig kemikalie i ögat eller skadat sig på något vasst och blöder kraftigt. I dessa två situationer kan produkter som steril ögondusch och blodstoppare spela en avgörande roll för att ge omedelbar och effektiv hjälp direkt. Genom att ha dessa viktiga vårdprodukter samlade på ett ställe möjliggörs en snabb första åtgärd innan personen kan erhålla professionell medicinsk vård.

Förbandstavlor för snabba åtgärder

Att ha ett första hjälpen-skåp tillgängligt ökar möjligheterna till snabba insatser vid oväntade händelser eller skador. Dessa skåp är dessutom designade för att dras uppmärksamhet till sig: den tydliga gröna färgen gör förbandstavlor synliga och lätta att lokalisera när de behövs. Genom att investera i och underhålla en första hjälpen-tavla är du med och bidrar till att säkerställa en tryggare arbetsmiljö.

Om du känner dig osäker eller har frågor kring vilka förbandstavlor som passar bäst för dina behov, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på MaxMedic. Vi finns tillgängliga via telefon eller mejl och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga hjälp för att uppfylla dina önskemål och behov.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen