FÖRSTA HJÄLPEN STATIONER

MaxMedic tillhandahåller ett brett sortiment av första hjälpen stationer från de ledande varumärkena Cederroth och Dahl. En första hjälpen station är ett samlingskit för nödvändig utrustning som kan behövas vid olika typer av skador, såsom blodstoppare, förband, sårtvättare och steril ögondusch. Med hjälp av första hjälpen stationer kan du snabbt agera på olika skador eller nödsituationer och minimera skador eller komplikationer innan professionell sjukvård kan erbjudas.

Första hjälpen stationer för din arbetsplats

Enligt arbetsmiljöverket ska alla arbetsplatser vara utrustade med tillräckligt med första hjälpen-utrustning varav mängden utrustning bör vara anpassad efter en bedömning av verksamhetens risker för olyckor. På MaxMedic erbjuder vi första hjälpen-stationer som inkluderar den nödvändiga utrustningen som krävs för att möta de vanligaste behoven vid olyckor och nödsituationer på arbetsplatsen. Genom att placera dessa första hjälpen-stationer på lättillgängliga platser skapar du resurser för att hantera olyckssituationer omedelbart, innan personen kan erhålla professionell medicinsk vård.

Vilken första hjälpen station ska jag välja?

När du står inför valet av en första hjälpen-station är det viktigt att först överväga det specifika användningsområdet för kitet. I vårt sortiment av första hjälpen-stationer erbjuder vi olika modeller och storlekar, som inkluderar olika typer av nödvändig utrustning vid olyckor. Beroende på ditt användningsområde har stationerna olika egenskaper som kan vara önskvärda för dig. Till exempel kan Dahls förbandstavla mini vara ett passande val om du främst är ute efter plåster för mindre skador, medan Dahls förbandsskåp i plåt innehåller produkter för mer omfattande skador och behov.

Om du känner dig osäker eller har frågor kring vilken första hjälpen-station som passar bäst för dina behov, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på MaxMedic. Vi finns tillgängliga via telefon eller mejl och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga hjälp för att uppfylla dina önskemål och behov.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen