ANDNINGSHJÄLPMEDEL

På MaxMedic erbjuder vi andningshjälpmedel av hög kvalitet. Vi har bland annat ett brett utbud av andningsskydd, från enkla varianter för allmänt skydd, till professionella masker för yrkesmässigt bruk. Alla våra andningshjälpmedel är samtliga noga utvalda för att göra en betydande skillnad vid effektiv hjärt- och lungräddning. Utforska vårt sortiment av andningshjälpmedel här.

Vad är andningshjälpmedel?

Det finns olika typer av andningshjälpmedel och på MaxMedic har vi dels andningsskydd, som till exempel pocketmasker, som används vid mun-till-mun för att minska risken för luftläckage och förhindrar överföring av kroppsvätskor. Vi erbjuder även andningsballonger, som används för att manuellt föra ner syre i en persons lungor med en ballongpump.

Vilket andningshjälpmedel ska jag välja?

På MaxMedic finns ett brett utbud andningshjälpmedel, dessa produkter har olika funktioner och lämpar sig för olika situationer. Med hjälp av ett andningsskydd minskar risken för luftläckage samtidigt som du förhindrar att kroppsvätskor och saliv utbyts. Detta skapar en säker barriär som blir ett skydd både för vårdgivare och den drabbade personen. Vi erbjuder även andningsballonger, som Andningsballong The Bag II som används i syfte att föra ner luft i en persons lungor när de har svårigheter att andas själva med hjälp av en ballongliknande pump som pumpas manuellt. Den transparenta masken sitter tätt mot patientens ansikte för att säkerställa korrekt ventilation, samtidigt som den möjliggör observation av patientens läppar, sekret och utandnings-imma. Ledet mellan masken och andningsballonger är flexibelt och kan rotera 360 grader, vilket ger vårdpersonalen frihet att välja arbetsställning. Utforska vårt utbud av andningshjälpmedel och välj det som passar bäst för dina behov.

Om du känner dig osäker eller har frågor kring vilka andningshjälpmedel som passar bäst för dina behov, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på MaxMedic. Vi finns tillgängliga via telefon eller mejl och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga hjälp för att uppfylla dina önskemål och behov.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen